Home > 2013 > 19 mei : voorstelling Gastgezin door Bad van …

19 mei : voorstelling Gastgezin door Bad van Marie

Waar: De Nieuwe Vrede, Vredestraat 16-22 in Berchem Wanneer: Op zondag 19 mei 2013, aanvang 11 u, maar kom iets vroeger Wie is publiek en wie acteur? Een theatervoorstelling, jazzconcert, poëzieavond bij je thuis, een interessant kookexperiment of een virtuele herbeleving van een gemaakte reis bij de vrienden. Huiskamerconcerten zijn tegenwoordig heel erg in. Zulke avonden dienen twee doelen: ten eerste vermaak je de gasten en ten tweede profileer je jezelf. Bad van Marie kan niet achterblijven en volgt deze nieuwe trend, met onverwachte gevolgen.
Wie Bad van Marie kent, die weet dat dit weer een staaltje heerlijke zelfconfrontatie wordt.
Wie nog nooit van dit gezelschap heeft gehoord zou beslist eens een keertje kennis moeten maken.
Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

This album is empty