Home > Universiteit Antwerpen-Varia > Feesten op de Universiteit Anwerpen > 2005

Het nieuwe logo van de Antwerpse Universiteit
Dec 13, 2005

Op 13 december 2005 werd het nieuwe logo voor de Universiteit Antwerpen ingehuldigd.
De aanwezigen konden genieten van een mooi gedicht en een prachtige balade, speciaal geschreven/gecomponeerd voor deze gelegenheid.
De aanwezigen werden vergast op een klein aandenken en op een leuke receptie.
De officiële foto's van deze gebeurtenis zijn te vinden op de website van de Universiteit Antwerpen onder de rubriek Fotoverslagen.
Dit album is slechts een momentopname van deze receptie en is, wat betreft het in beeld brengen van de gebeurtenis en van de aanwezigen, onvolledig.
Toch hoop ik dat sommige foto's mooie herinneringen zullen zijn aan deze voor de Universiteit belangrijke dag.

Album was created 12 years 1 month ago and modified 5 years ago

Personeelsfeest van de Universiteit Antwerpen op Campus Drie Eiken
Oct 10, 2005

Op 10 oktober had er een personeelsfeest plaats.
Deze keer werd geopteerd voor Campus Drie Eiken.

De festiviteiten vingen aan met een uiteenzetting en speech van de Rector.
Volgend op deze eerdere droge materie, mochten we de foto's en namen de revue zien passeren van al onze collega's die in 2005 op pensioen of emeritaat vertrokken zijn, of plannen te vertrekken. Het waren er een hele reeks. Proficiat nogmaals aan deze mensen die van Universiteit Antwerpen hebben gemaakt wat ze vandaag is.

Daarna mocht de Personeelsvereniging, voor het eerst sinds haar oprichting in januari 2004, zich aan het aanwezige personeel voorstellen: een unieke gelegenheid om meer mensen te bereiken.
We hopen van harte dat deze unieke kans ons elk jaar gegund mag worden.

Dit alles werd afgerond met een schitterende 40 minuten durende show - oorspronkelijk meer dan 2 uur - van de Warre en Jokke.
Die laatste 40 minuten waren veel te snel Lachen is een schitterend medicijn en ik heb weet van een miraculeuse migraine genezing. Het ligt voor de hand: een mens moet een beetje meer lachend door het leven!

Om 17u00 werden we "losgelaten" in een volle Aulahal. De hapjes waren overheerlijk, de drank ook en overvloedig; de service voortreffelijk.

Het was gezellig (her)kennismaken met onze collega's. Jammer dat om 18u00 de bussen naar de ander campus locaties vertrokken, veel te vroeg naar menige opinie.
Ofwel zou er volgende keer een extra half uurtje aan moeten bijgebreid worden, ofwel - en misschien beter - volgende keer alles een uurtje vervroegen: om 14u00 beginnen met de speeches en om 16u00 met de receptie. Dan heeft iedereen de gelegenheid en voldoende tijd om gedurende deze 2 uren te genieten.
Al bij al was deze bijeenkomst zeer geslaagd en we doen dat zeker nog een keer over.

Album was created 12 years 3 months ago and modified 12 years 3 months ago

Personeelsfeest van de Universiteit Antwerpen op Stadscampus
Apr 27, 2005

Een gezellig samenzijn van de personeelsleden gekoppeld aan de viering van zij die zich al 25 jaar inzetten voor een goede werking, met als toemaatje een culturele activiteit.
Dat alles werd afgesloten met een heerlijke receptie.

Album was created 12 years 9 months ago and modified 12 years 9 months ago